Τί είναι το Search Engine Optimization


Το SEO προέρχεται απο τα αρχικά των λέξεων Search Engine Optimization και είναι η βελτιστοποίηση μίας ιστοσελίδας με σκοπό την όσο δυνατόν καλύτερη απόδοση του στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Τί εννοούμε όμως ακριβώς όταν λέμε απόδοση;

Ένα site αποδίδει στο Google, στο Yahoo, στο Bing κ.λ.π. όταν βρίσκεται στα πρώτα αποτελέσματα τους, που αυτό με τη σειρά του σημαίνει ότι ευρισκόμενο ψηλά έχει και περισσότερες πιθανότητες να το επισκεφτούν οι χρήστες. Είναι στατιστικά αποδεδειγμένο ότι οι χρήστες μιας μηχανής αναζήτησης δεν επισκέπτονται link μετά την δεύτερη σελίδα των αποτελεσμάτων.

Για να γίνουμε πιο σαφείς εάν υποθέσουμε ότι ένας χρήστης θέλει να βρει πληροφορίες για Διαφήμιση και Internet Marketing, τα πρώτα αποτελέσματα της αναζήτησης θα είναι αυτές οι ιστοσελίδες πάνω στις οποίες έχει ακολουθηθεί μία σωστά δομημένη βελτιστοποίηση. Είναι απόλυτα προφανές ότι με το κατάλληλο search engine optimization (SEO) μπορούμε να βελτιστοποιήσουμε την απόδοση ενός site, αυξάνοντας έτσι και όλα τα πλεονεκτήματα της αύξησης της επισκεψιμότητας.

 

Υπηρεσίες

Εδω θα βρείτε ενδεικτικές τιμές για τις υπηρεσίες μας.

Learn more…

Δείγματα της δουλειάς μας

E-shops

Portals

Presentation

 

Επικοινωνία

Qx2.gr E-Services

Διεύθυνση : Ιπποκράτους 6 , ΑΘΗΝΑ

Τηλέφωνο : 211-4055483
Email : qx2@qx2.gr